Ne kérdezzétek, hogy jutott eszembe a következő kis szösszenet, inkább csak olvassátok. Azzal a gondolattal indultam, hogy mi lenne, ha azt mondanánk telefonálás közben, amit valóban gondolunk? Na, ez lenne.

 

- Jó napot kívánok, Felföldi-Féreg Ákos vagyok és már többször kerestem telefonon az elmúlt órában, meg is fogalmazódott bennem, hogy mi a rákos faszért van valakinek telefonja, aki le se szarja, ha keresik, de most végre sikerült elérnem.

- Üdv, éppen kakiltam, azért nem vettem fel. Gondoltam is, hogy ki lehet az az állat, aki ilyen barom erőszakos módon próbálkozik, de magát nem ismerem. Mit akar tőlem?

- Láttam a www.adjelmindenszart.com-on, hogy meghirdetett egy eladó ülőgarnitúrát. Tudna részleteket mondani?

- Persze. Három ülőhelyes, fekete műbőr, de mindenkinek azt mondom, hogy igazi, mert így a dupláját kérhetem érte. Több helyen kopott, ahol leöntöttem sörrel ott még mindig büdös és már-már undorodom tőle, hogy mennyit szexeltem rajta, kifejezetten kövér lányokkal. Éppen ezért kicsit meg is van rogyva. Hetvenötezer forintot kérek érte.

- Igazából anyád parcellás picsájáért nem adnék hetvenötezer forintot, nem hogy egy ilyen retkes szarért, de nagyon kéne valami kanapé-szerűség, mert én fasz cigiztem az ágyamban, ami felgyulladt és most nincs hol aludjak. Egy ágyat meg nem engedhetek meg magamnak, mert tróger senkiházi vagyok, ezt a kis pénzt amiből ezt meg fogom venni is csak kölcsönbe kaptam, amit természetesen nem áll szándékomban visszafizetni a faszkalap szembeszomszédnak. Adok érte ötvenezret.

- Igazából ez harmincat, ha megér, de én mégis akadékoskodni fogok most az ajánlatán, mert kurva sokat próbál alkudni, maga alamuszi seggfej, mégis miféle tróger alak lehet? A legnagyobb tisztelettel is csak hatvanötre engedem le az árat. Ez természetesen szemen szedett hazugság, de ne legyen már könnyű dolgod. Odaadnám én húszért is ezt a fost, csak ne kelljen többé látnom és hadd vehessek végre még egy kis krekket.

- Nézze, ha egy vietnámi prosti lepippantana a kanapé mellé bónuszba, akkor még adnék is hatvanötöt, de máskülönben lehetetlen. Különben is feltűnt, hogy a hangja olyan, mint valami perverz homokosé és ez frusztrál. Szóval marad az ötven.

- Nézze uram, magának hallhatóan fogalma sincsen az alkudozás lényegéről. Ha nem fogadtam el az ötvenet elsőre, másodjára sem fogom, maga irgalmatlan barom, szóval följebb kéne tornáznia az ajánlatát, mielőtt lebaszom a kagylót a picsába és folytatom a pornófilm nézést, amit egyébként a kakilás miatt szakítottam meg.

- Oké, adok érte ötvenötöt és akkor örüljön, hogy luk van a seggén.

- Hatvankettőért viheti és nem fogom távozáskor odabökni magának, hogy nemrég telibehánytam a huzatot.

- Ennyit nem ér meg az egész. Nyalja ki a seggem, viszhall.

- Ne, ne, ne, várjon! Kurvára kéne a pénz. A picsába is, ötvennyolc.

- Ez a beszéd, te tehetetlen köcsög! Ötvennyolcért elviszem.

- Oké, de ne is álmodj róla, hogy elszállítom neked. Ugyan kamionos vagyok, de ezt magára kurvára nem tartozik, szóval oldja meg saját zsebből.

- Ó, hogy rohadna le a lábad. Majd érte megyek utánfutóval, nem gond.

- Azt megnézem. Viszhall.

- Visszhall.

- Seggfej.

- Köcsög.

Szerző: veszetthörcsög  2012.01.06. 17:17 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megnemerett.blog.hu/api/trackback/id/tr1003524712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

claude nv 2012.01.07. 22:48:12

Ez pedig a másik, ami még nagyon megfogott. :D Tetszik, hogy efféle paradoxonokon is gondolkodsz, nekem sosem jutott volna eszembe hasonló, és jó volt olvasni. :D A vicc az, hogy nagyon is valószínű az egész...
És nagyon jól megírtad, a beszólások sem földhözragadtak. Már vagy háromszor elolvastam legalább. :DDD
üdv!

veszetthörcsög 2012.01.07. 23:47:01

Szia!
Elolvastad a kommentjeidet, nagyon örülök neki, hogy tetszenek ezek a kis szösszenetek! Remélem majd máskor is ellátogatsz ide és a frissebb irományok is elnyerik a tetszésedet. :)
süti beállítások módosítása